TSPB'den İş Yatırıma 4 ödül

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği’nin vermiş olduğu 3. Sermaye Piyasaları Ödülleri'den İş Yatırım’a 4 ödül aldı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İş Yatırım, 2017 yılı faaliyet performansı ile sermaye piyasalarının en prestijli ödülü olan “TSPB 3. Sermaye Piyasaları Ödülleri” kapsamında 4 ayrı ödüle layık görüldü.

11 Nisan’da düzenlenen TSPB 3. Sermaye Piyasaları Ödül Töreninde İş Yatırım'a ödülleri takdim edildi.

İş Yatırım, “Aracılık İşlemleri” kategorisinde “Borsa İstanbul Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası İşlem Hacmi Lideri-2017” ve “Borsa İstanbul Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası Pazar Payı Artış Lideri-2017” ödüllerini, “Kurumsal Finansman İşlemleri” kategorisinde ise “Pay İhraç ve Satış Lideri-2017” ve “Özel Sektör Borçlanma Aracı İhraç ve Satış Lideri-2017” ödüllerine layık görüldü.

İş Yatırım Genel Müdürü Riza Kutlusoy, yaptığı açıklamada İş Yatırım’ın uzun yıllardır süregelen başarılı performansının takdir edilmesi ve ödüle layık görülmesinin çok büyük bir gurur vesilesi olduğunu belirtti.

Kutlusoy, “Sektörümüzün öncü ve lider kuruluşu olarak her alanında faaliyet gösterdiğimiz sermaye piyasalarında başarılarımızın yerli ve yabancı kuruluşlardan aldığımız ödüller ile tescillenmesinden gurur ve mutluluk duyuyorum. Aldığımız ödülleri, sermaye piyasalarında sürdürülebilir başarımızın somut bir göstergesi olarak değerlendiriyor, performansımızı daha da yükseltmede bize itici güç olacak bu ödüllerin kazanılmasında katkısı olan tüm çalışanlarımız ve ortaklarımıza teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Bu konularda ilginizi çekebilir