'Beceriksiz idareciler koltuklarında oturamayacak'

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan, "Bu sefer seçimi değil izzetlerini yitirecekler. Bu beceriksiz idareciler artık o koltuklarında da oturamayacak" diye konuştu

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

YOZGAT - Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan'ın konuşmasında öne çıkan başlıklar şöyle:

"Erzurum'da buradan dışarıya giden bir zat vardı, Yozgat'ta dışarıdan buraya getirilen bir zat var. Aslında aynı oyun, aynı tezgah. Yozgat, oynanan oyunun farkında."

"10 Ağustos'ta çıkacak sonuç, bu Kılıçdaroğlu'nun, bu Bahçeli'nin geleceğini tayin edecek. Allah'ın izniyle birkez daha yenilecekler. Bu sefer seçimi değil izzetlerini yitirecekler. İnşallah bu beceriksiz idareciler artık o koltuklarında da oturamayacaklar."

"Hiç kimse Yozgat'ı, Yozgatlı'yı kandırmasın. Burası yiğidin harman olduğu yerdir, burası Bozok Ovası'dır. Billboardlara 'Bozok Yaylası'nın yiğidi' demekle yiğit olunmuyor. Sormak lazım, sen Bozok Yaylası'na kaç kere geldin ya? Öyle mi? Sormak lazım kaç kere geldin? Acaba Bozok Yaylası'nın yolunu biliyor musun diye sormak lazım."

"İslam dünyasında, Türkiye'nin bu dönemde yapmış olduklarıyla sen de bir yer edindin, o kadar. Türkiye yaptıklarıyla kalmadı hala yapıyor."