'Berkin'e yapılanlar yanlış'

Milli Savunma Bakanı Yılmaz, gazetecilerin Berkin Elvan'ın ölümü ile ilgili sorusuna "Berkin Elvan'a yapılanlar bir yanlış. Hiçbir şekilde tasvip edebilmek mümkün değil" yanıtını verdi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ARDAHAN - Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Kaptanpaşa Mahallesi'ndeki Aziziye Kışlası'nı ziyaret etti. Burada gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bakan Yılmaz, Berkin Elvan'ın ölümü ile ilgili bir soruya "Berkin Elvan'a yapılanlar bir yanlış. Allah ailesine sabır versin. Hiçbir şekilde tasvip edebilmek mümkün değil. İlke bazında hareket etmek lazım. Kendi nefsine ne istiyorsan, başkaları için de onu iste. Benimde 14 yasında çocuğum var yani dolayısıyla hiç yapılacak bir şey mi" şeklinde yanıt verdi.

Kaptanpaşa Mahallesi'ndeki Aziziye Kışlası'nı ziyaret eden  Milli Savunma Bakanı Yılmaz,  kışlanın girişinde 25. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Yüksel Durak ve askeri birlik tarafından karşılanan Bakan Yılmaz, burada Vali Seyfettin Azizoğlu, AK Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay, Belediye Başkanı Faruk Köksoy ve diğer yetkililerle incelemelerde bulundu. 

Yılmaz, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, kışlanın sivile dönüştürülmesiyle Ardahan'a bir güzellik katılacağını belirterek, şunları kaydetti: 

"Bu güzel yeri Ardahan'a kazandırmak istiyoruz. Silahlı kuvvetlerimize teşekkür ediyorum. Bu mekanları bu zamana kadar korudukları için" 

Bakan Yılmaz, gazetecilerin Berkin Elvan'ın ölümüyle ilgili sorusuna da üzüntülü olduğunu belirterek, "Allah mekanını cennet etsin. Çok yanlış yani. Berkin Elvan'a yapılanlar bir yanlış. Allah ailesine sabır versin. Hiçbir şekilde tasvip edebilmek mümkün değil. İlke bazında hareket etmek lazım. Kendi nefsine ne istiyorsan, başkaları için de onu iste. Benimde 14 yasında çocuğum var yani dolayısıyla hiç yapılacak bir şey mi. Allah sabırlar versin" karşılığını verdi. 

Bu konularda ilginizi çekebilir