'Bir süre daha Kabataş'ı kullanacağız'

BUDO, Katip Çelebi İskelesi'ndeki tadilat çalışmaları tamamlanıncaya kadar Kabataş İskelesi'nin kullanılmaya devam edileceği duyurdu

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak meydan düzenleme projesi kapsamında Kabataş İskelesi deniz trafiğe kapatılırken, Bursa Deniz Otobüslerinin (BUDO), tahsis edilen Sirkeci'deki Katip Çelebi İskelesi'nde tadilat çalışmaları tamamlanana kadar söz konusu iskeleyi kullanmayı sürdüreceği bildirildi. 

Büyükşehir Belediyesine bağlı Bursa Ulaşım Toplu Taşım İşletmeciliğinden (BURULAŞ) yapılan yazılı açıklamada, BUDO yolcularının hiçbir şekilde sorun yaşamayacağı, yeni iskeledeki tadilat çalışmaları bitene kadar Kabataş İskelesi'nin kullanılmaya devam edileceği belirtildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi: 

"İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Kabataş İskelesi'nde yapılacak tadilat nedeniyle bu iskeleden hizmet veren deniz araçlarına değişik iskeleler tahsis edilmiştir. BUDO seferleri için BURULAŞ A.Ş'ye tahsis edilen Sirkeci'deki Katip Çelebi İskelesi ise henüz teslim edilmemiştir. İskelenin boş tesliminden sonra yapılacak tadilat ve uygulanacak prosedür muhtemelen 15 gün sürecektir. Bu süreye kadar seferler Kabataş İskelesi'nden devam edecektir."