'Farkındayız, kendimizi size anlatamadık'

CHP Genel Başkan Yardımcısı Toprak, "CHP olarak iş dünyasına bugüne kadar kendimizi iyi anlatamadığımızın farkındayız" dedi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

ANKARA - - CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak, "CHP olarak iş dünyasına bugüne kadar kendimizi iyi anlatamadığımızın farkındayız" dedi. 
 
CHP Genel Başkan Yardımcıları Toprak ve Faik Öztrak ile CHP Tekirdağ Milletvekilleri Emre Köprülü ve Candan Yüceer, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ile Çorlu Deri Organize Sanayi Bölgesi'ni ziyaret etti.
 
Toprak, ziyaretler sonrası Cumhuriyet Parkı'nda gazetecilere yaptığı açıklamada, kendisini Çorlu'da evinde gibi hissettiğini söyledi. 
 
Türk sanayicisinin finansmana ulaşmasına katkı verilmesi gerektiğini vurgulayan Toprak, şöyle devam etti:
 
"Biz, bölge sanayicilerimizi gezerek, nasıl katkı vereceğimiz konusunda toplantılar düzenliyoruz. Bu toplantılar sürecek. Yarın da Kırklareli ve Edirne'de devam edeceğiz. CHP olarak iş dünyasına bugüne kadar kendimizi iyi anlatamadığımızın farkındayız. Bunun önüne geçmek için de iş dünyası ve iş adamlarıyla ilgili partimiz çatısı altında, içinde bizlerin de görevli olduğu bir birim kurduk. Birimimiz, birçok bölgede, iş adamlarıyla ve iş dünyasının içindekilerle toplantılar düzenliyor."  
 
Toprak, Türkiye'nin sanayicisine sahip çıkılması gerektiğini kaydederek, işsizlik rakamlarının çift haneye yükselmesinin sanayiciye sahip çıkılmadığının göstergesi olduğunu savundu. 
 
CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztrak ise iş adamları ve sanayicilerle bire bir görüşmenin faydalı olduğunu söyledi.