'Geziciler biraz da Yalova'da gezin'

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Viranşehir İlçesi’nde partisinin 5’inci olağan kongresinde yaptığı konuşmada "Ey Gezi’ciler, gidin biraz da Yalova'da gezin. Ama Gezi’de konunun ağaç olmadığını hepimiz gördük." dedi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ŞANLIURFA - Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Viranşehir İlçesi’nde partisinin 5’inci olağan kongresine katıldı. Çelik burada yaptığı konuşmada,  "Ey Gezi’ciler, gidin biraz da Yalova'da gezin. Ama Gezi’de konunun ağaç olmadığını hepimiz gördük." dedi

Doğan Haber Ajansı'ndan edinilen bilgiye göre, Yalova Belediyesi tarafından köprülü kavşak projesi kapsamında kesilen ağaçları hatırlatan Bakan Çelik, şunları söyledi:

"Yalova'da o kadar çınar ağacı kesiliyor, sesi çıkmayanlara buradan sesleniyorum; Ey Gezi’ciler, gidin biraz da Yalova'da gezin Yalova'da. Ama Gezi’de konunun ağaç olmadığını hepimiz gördük. Ağaç değil, milletin istikbalini karartmak istiyorlar. Onun için biz bunlara da müsaade etmedik, etmeyeceğiz. Herkes bundan emin olsun."

Bakan Çelik, kongrenin ardından ilçede yapımı tamamlanan Sosyal Güvenlik Kurumu ve 650 dairelik TOKİ konutlarının temel atma törenine katıldı.

Bu konularda ilginizi çekebilir