'Rusya'ya devetüyü, Orta Doğu'ya pamuk yorgan'

Türkiye'nin yastık yorgan markası PENELOPE, uyku ürünleri gamını genişletiyor. Ürün skalasına eklediği deve tüyünden üretilen 'Camello' ve pamuk yazlık yorgan ve yastık "Cottonsense"ile nostalji ve lüksü birarada sunuyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME



İSTANBUL - Türkiye'nin yastık yorgan markası PENELOPE, ürün gamını genişletmeye devam ediyor. Sağlıklı uyku ürünleri alanında lider marka PENELOPE, yeni ürünleriyle farklı iklim koşulları için özel alternatifler yaratıyor. Yazın serin, kışın sıcak tutma özelliğiyle benzersiz bir konfor sunan yeni deve tüyü "Camello" yorganlar, yumuşak yapısı sayesinde sizi müdavimi yapacak kadar iddialı.
 
Sonbaharda devenin boyun bölgesinden elde edilen tüylerden üretilen "Camello", pamuklu kumaşı ile ipeksi bir dokunuş yaratıyor. Son derece hafif olan yeni PENELOPE yorganlar, vücut ısısını dengelediği gibi gece boyunca rahat bir uykuya da imkân tanıyor. Soğuk iklim koşulları için de vücut ısısını gece boyunca koruyan ve konforlu bir sıcaklık sağlayan yapısıyla biçilmiş kaftan olan deve tüyü "Camello" yorganlar, uyku ürünleri alanının "lüks segmentinde" yer alıyor.

Pamuk ve deve tüyü yeniden can buldu
 
Deve tüyü kadar iddialı ancak bir o kadar da tanıdık, doğal bir madde olan pamuk ise hafızalarımıza kazınmış anılardan çıkıp PENELOPE'nin yeni ürünleri arasındaki yerini alıyor. En doğal dolgu malzemesi olan pamuktan üretilen "Cottonsense" yazlık yorgan ve yastıklar, yaz geceleri için mükemmel bir seçenek oluşturuyor. Vücudu saran yapısı ile son derece hafif ve sağlıklı Tencel kumaşından üretilen PENELOPE "Cottonsense" yazlık yorgan ve yastıklar, anti bakteriyel ve nem düzenleyici özelliğiyle de yaz gecelerini rahat ve huzurlu geçirmenizi sağlıyor.
 
Tencel kumaşı sayesinde doğa dostu olan PENELOPE "Cottonsense" yazlık yorgan ve yastıklar, yıkanabilme özelliğiyle hassas ciltlere mükemmel uyum sağlıyor. Uzun ömürlü ve nefes alabilen yapısı ile "Cottonsense" yazlık yorgan ve yastıklar, bu yaz sıcak iklimlerin gözdesi olacak.
 
Doğal ve kaliteli uykuyu garantileyen MAYA TEKSTİL'in en güçlü markası PENELOPE'nin "çeyiz" ürünleri hakkında daha fazla bilgi için www.mayatekstil.com, www.pnlp.com web adresi ziyaret edilebilir ya da 0 (216) 561 20 02 numaralı telefonu arayabilirsiniz.