'Sandıklar İnternette Açılıyor'

TTNET, 12 Haziran genel seçim sonuçlarını Tivibu Web ve Tivibu Cep üzerinden canlı interaktif bir seçim programıyla duyuracak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

BRÜKSEL - TTNET, "Sandıklar İnternette Açılıyor" sloganıyla, 12 Haziran genel seçimlerinde, canlı olarak Tivibu Web, Tivibu Cep ve 40'ın üzerinde internet sitesinden yayımlanacak bir canlı interaktif seçim programı gerçekleştirecek.

Türk Futbol Milli Takımları ana sponsoru TTNET'in 5. yılının değerlendirildiği basın toplantısı, Belçika-Türkiye Euro 2012 Eleme Maçı dolayısıyla Brüksel'de, TTNET yönetim takımının katılımıyla gerçekleştirildi.

TTNET Genel Müdürü Tahsin Yılmaz, burada yaptığı konuşmada, TTNET'in; Tivibu Web, Tivibu Cep ve 40'ın üzerinde internet sitesinden, 12 Haziran'daki genel seçim sonuçlarını canlı olarak yayınlayacağını söyleyen Yılmaz, "Sandıklar İnternette Açılıyor" sloganıyla Türkiye'de internet kaynaklı ilk canlı interaktif seçim programı Tivibu Seçim Online'ı gerçekleştireceklerini belirtti.

12 Haziran günü saat 18.00 itibariyle başlayacak canlı yayının, Cüneyt Özdemir moderatörlüğünde gerçekleştirileceğini kaydeden Yılmaz, yayına ilişkin şu bilgileri verdi:

"Sosyal medya, canlı yayın programına yoğun bir şekilde entegre edilecek. Sosyal medyadaki görüşler anlık olarak takip edilecek, yorumlanacak; internette seçim hakkındaki yorumlar ve en çok hangi partilerin konuşulduğu gibi bilgiler, izleyicilerle paylaşılabilecek. Facebook paneli, seçim yayın sayfasına entegre edilecek ve kullanıcıların yayın sırasında soru sorması mümkün kılınacak. Twitter'da konuşulanlar, Tivibu Seçim Online ekranından takip edilebilecek. Ayrıca izleyicilerin seçime ait genel düşüncelerini tespit etmek amacıyla Tivibu Facebook sayfasında yayına alınacak anketler, Facebook kullanıcıları tarafından cevaplanabilecek ve kullanıcıların cevapları anlık olarak yine Tivibu Seçim Online sayfasında yayınlanacak."

Konuşmasının ardından soruları yanıtlayan Yılmaz, Tivibu Seçim Online programının bir başlangıç olacağını belirterek, önümüzdeki dönemde benzer projeler için her türlü işbirliğine açık olduklarını kaydetti.

Yılmaz, farklı teknolojileri tek faturada müşteriye sunmalarının ardındaki düşüncenin, insanların bulundukları her yerde kesintisiz iletişim talebinin yattığını ifade ederek, "Bunu cevaplayamazsak rekabette geride kalırız" dedi.

Bu konularda ilginizi çekebilir