'Uç uç' ile Pegasus Plus üyeleri yüzde 30 ucuz uçuyor

Türkiye'nin uygun fiyatlı havayolu şirketi Pegasus Hava Yolları’ndan 6-7 Aralık’da biletinizi alın, 1 Ocak 2013 – 31 Mayıs 2013 tarihleri arasında yurt içinde dilediğiniz destinasyona % 30 indirimle uçun!

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

İSTANBUL – Her geçen gün misafirlerini yeni destinasyonlarla tanıştıran ve sunduğu ekonomik fiyatlarla herkesin uçmasını sağlayan Pegasus, her ayın ilk Perşembe günü belirlenen hatlarda "Uç Uç Günleri" ile Aralık ayında da şaşırtıcı fırsatlar sunmaya devam ediyor.

Aralık ayı Uç Uç günleri; 6-7 Aralık!
Uç Uç Günleri kapsamında 6-7 Aralık’da www.flypgs.com’dan bilet alan Pegasus Plus üyeleri, 1 Ocak 2013 – 31 Mayıs 2013 tarihleri arasında Pegasus’un misafirlerine sunduğu yurt içi destinasyonlardan dilediklerine toplam ücret üzerinden %30 indirimle uçma fırsatını yakalıyor.

Bu ayki Uç Uç Günleri’ni yakalamak için; Pegasus internet sitesi www.flypgs.com, hızlı Pegasus misafirlerini bekliyor!

Pegasus Plus’a hemen ücretsiz üye olmak için
Pegasus internet sitesi www.flypgs.com ve mobil internet sitesi mobile.flypgs.com adresinden, 18 yaşını doldurmuş herkes hiçbir ücret ödemeden Pegasus Plus üyesi olabilir. 2-18 yaş arasındaki Pegasus misafirleri ise 18 yaşından büyük bir ana üyenin hesabı üzerinden bağlı üyelik oluşturarak programa dahil olabilirler.

Pegasus Plus üyeleri, üyeliğin akitif oluş tarihinden 1 ay öncesine kadar olan, gerçekleştirilmiş uçuşlarından geriye dönük puan kazanabilirler.  Üyeler, üyeliklerinin aktif olduğu süre içerisinde gerçekleşmiş olması koşulu ile ise geriye dönük 6 aylık periyotta gerçekleştirdikleri uçuşların puanlarını işleyebilir. Geriye dönük puan işleme Pegasus çağrı merkezi (0 850 250 0 737) ve www.flypgs.com  internet sitesinden üyelik girişi yaparak gerçekleştirebilirler.