1 liraya döner satan 'teröristtir'

Lokantacılar Federasyonu Başkanı, gıdadaki tehlikeye dikkat çekti.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

DENİZLİ - Türkiye Lokantacılar ve Pastacılar Federasyonu Başkanı Aykut Yenice, etin kilosunun 30-35 lira olduğu bir ülkede yarım ekmek arası döneri 1 liraya satanları 'gıda teröristi' olarak niteledi.

Sektörün sorunları hakkında bilgi almak amacıyla Denizli'ye gelen Aykut Yenice, Denizli Şekerciler ve Pastacılar Odası'nı ziyaret etti. Türkiye Lokantacılar ve Pastacılar Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi olan Denizli Şekerciler ve Pastacılar Odası Başkanı Abdurrahman Demirdak ile bir süre görüşen Yenice, et fiyatlarındaki artışın lokantacıları olumsuz etkilediğini belirtti.

Etin kilosunun 30-35 lira olduğu bir ülkede bir liraya döner satılmasının çok iyi sorgulanması gerektiğine işaret eden Yenice, "Şehirlerimizde birtakım yerlerde yarım ekmek arası döner 1 liraya satılıyor. Ben yarım ekmek arası döneri 1 liraya satan ve yanında da bedava ayran verenleri gıda teröristi olarak niteliyorum. Maalesef çocuklarımız zehirleniyor. Bu konuda yeterince denetim yapıldığı kanaatinde değilim" şeklinde konuştu.

Bu konularda ilginizi çekebilir