15 gün boyunca 27 caz performansı!

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

 
 
İSTANBUL - Profesyonel, amatör veya dinleyici olarak cazı hayatının bir parçası haline getirmiş herkesi biraraya getirmeyi amaçlayan ve 15 gün boyunca cazın ustalarını ağırlayacak festival kapsamında; Sibel Köse, Jehan Barbur, Birsen Tezer, Ayşe Gencer, İmer Demirer, Sarp Maden Quintet, A Capella Boğaziçi, Pia Tango feat. Sumru Ağıryürüyen, Alp Ersönmez – Cereyanlı, Ayşe Tütüncü Dörtlüsü, Ece Göksu Quartet, Yeşim Pekiner Quintet gibi önemli sanatçı ve gruplar yer alıyor. 
"Jazz15"te aynı zamanda; Selen Beytekin, Cemmetin Band, Buket Coşkuner Quintet, Pastel Caz Kumpanyası - GUP, Ferhat Öz & Nilüfer Verdi, Halil Serin Trio, Damla Pehlevan, Ceyda Özbaşarel + KDV, Bora Çeliker Quartet, Melisa Kral Quintet, Banu Savaş Quintet, State of Jam gibi sevilen isim ve gruplar da dinlenebilecek. 
 
Eş Zamanlı Caz Keyfi! 
Cazseverler; festival boyunca Akademi Restaurant'ın boğazı her açıdan gören eşsiz manzaralı terasında, Nişantaşı Zihni'nin her köşesi tarih kokan atmosferinde ve 60 m²’nin sıcak ve samimi ortamında cazın keyfini çıkaracaklar. 
03 – 17 Mayıs tarihleri arasında Akademi Restaurant, Nişantaşı Zihni ve 60 m²'de düzenlenecek "Jazz15" festivalinin biletleri; www.mybilet.com adresinden, 60 m²’den ve etkinlik günlerinde mekan girişlerinden temin edilebiliyor. Akademi Restaurant konserlerini yemekli izlemek isteyenler, www.mybilet.com 'dan yerlerini ayırtabiliyor. "Jazz15" festival biletleri 15 TL ile 35 TL arasında değişiyor.