3. Babıali Şenlikleri başlıyor

TGC'nin, gazeteci ve yazarları buluşturduğu şenlikler 30 Eylül'de başlayacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL- Türkiye Gazeteciler Cemiyetince (TGC) bu yıl üçüncüsü düzenlenen  Babıali Şenlikleri, 30 Eylül-3 Ekimde yapılacak.

TGC'den yapılan yazılı açıklamada, geçen yıl 100 medya kuruluşu ve yayınevinin stantları ve etkinlikleriyle bir araya geldiği organizasyonun, bu yıl daha fazla medya kuruluşu ve yayınevinin katılımıyla gerçekleştirileceği belirtildi.

Açıklamada, Tarihi Yarımada'nın yeniden gazeteciler, yazarlar ve televizyoncularla buluşması amacıyla yola çıkılan ve artık geleneksel hale gelen şenlik kapsamında ücretsiz stant ve çadır, belli noktalara kadar enerji desteği, tanıtım, amfi tiyatro etkinlikleri gibi konularda kapsamlı çalışmalar yapılacağı ifade edildi.

Özellikle televizyon ve radyoların, programlarını etkinlik alanlarına taşımaları, yazılı basının da köşe yazarlarını sohbetler için stantlarda ağırlamaları ve etkinliklere mümkün olduğunca yer vermelerinin beklendiği vurgulandı.

Katılmayı arzu eden kurumların, başvuru formunu doldurarak, elektronik postayla veya şahsen iletmeleri gerektiği belirtilen açıklamada, birinci ve ikinci şenliğe stant ve etkinlikleriyle destek veren katılımcılara öncelik tanınacağı, kalan yerler için de önceliğin ilk başvuru sahiplerinin olacağı bildirildi.

 

 

Bu konularda ilginizi çekebilir