5 bakanlığa atama yapıldı

Çevre ve Şehircilik, Enerji ve Tabii Kaynaklar, Kültür ve Turizm, Orman ve Su İşleri ile Maliye Bakanlıklarında çeşitli pozisyonlara atamalar yapıldı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Çevre ve Şehircilik, Enerji ve Tabii Kaynaklar, Kültür ve Turizm, Orman ve Su İşleri ile Maliye Bakanlıklarına ait atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdür Yardımcılığına Suna Kotan, Karabük Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne Mustafa Aynacı ve Bartın Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne Ali Özcan atandı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ) Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine Ömer Sami Yapıcı, Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş. (TEDAŞ) Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine ise Murat Tokat getirildi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Bakanlık Müşavirliğine Dr. Hurşit Ziya Taşkent'in ataması yapılırken, Maliye Bakanlığı Vergi Başmüfettişliklerine Ahmet Özkan Buyruk, Ferit Taş, Manisa Vergi Dairesi Başkanı Yılmaz Çakan ve Zonguldak Vergi Dairesi Başkanı Kazım Karaca'nın atanmaları uygun görüldü.

Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdür Yardımcılığına Mehmet Vural getirilirken, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdür Yardımcılığına, Meteoroloji 4. Bölge Müdürü (Antalya) Erol Aydın'ın ataması gerçekleştirildi. Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğüne ise Davut Öztürk atandı.