7 ayda 14 Maserati satıldı

FerMas, yeni model Maserati GranCabrio'yla satışlarını daha da güçlendirdi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - İtalyan lüks ve spor otomobil üreticisi Maserati'nin Türkiye'deki temsilcisi FerMas, Temmuz ayı sonu itibariyle 14 adetlik satışa ulaştı.

Konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, TOFAŞ çatısı altında Ferrari ve Maserati markalarının Türkiye'de distribütörlüğünü yürüten FerMas'ın, 266 bin eurodan başlayan anahtar teslim satış fiyatına sahip Maserati'nin dört koltuklu ve katlanabilir tavanlı yeni modeli Maserati GranCabrio'yla satışlarını daha da güçlendirdiği belirtildi.

2010 Temmuz ayı sonu itibariyle 14 adetlik Maserati satışına ulaşan FerMas'ın, geçtiğimiz yıl Ocak-Temmuz dönemindeki 5 adetlik satışını neredeyse 3'e katlama başarısı gösterdiği dile getirilen açıklamada, Maserati'nin en önemli atağını ise 2010 yılının ilk çeyreğinde satışa sunduğu Maserati GranCabrio modelinin oluşturduğu kaydedildi.

Açıklamada, sene başındaki 2 adetlik kotasını ikiye katlayan FerMas'ın, 4. Maserati GranCabrio modelini de Ağustos ayı içinde sahibine teslim etmeye hazırlandığı ve yeni siparişler almaya da devam ettiği bildirildi.

Maserati GranCabrio'nun, 4,7 litre silindir hacimli 440 HP'lik V8 motoruyla lüks sınıfın en yeni cabrio modeli olarak ön plana çıktığı dile getirilen açıklamada, aracın sürüş dinamizmi ve yüksek güvenlik özellikleriyle de dikkat çektiği ifade edildi.

 

 

Bu konularda ilginizi çekebilir