Abdullah Avcı ile imza atılıyor

TFF Başkanı Aydınlar, A Milli Takım teknik direktörlüğü için Abdullah Avcı konusunda yönetimde mutabakata varılırsa imzanın bugün atılacağını açıkladı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, A Milli Takım teknik direktörlüğü için İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ile dün görüşme yaptıklarını ifade ederek, "Yönetim Kurulu'nda bugün bu konuyu görüşeceğiz. Eğer yönetim olarak Abdullah Avcı konusunda mutabakata varırsak, kendisini davet edip bugün imzayı atacağız" dedi.

Aydınlar, TFF'nin İstinye'deki merkez binasına toplantı için gelişinde basın mensuplarına açıklamada bulundu. Öncelikle eski teknik direktör Guus Hiddink'e teşekkür eden Aydınlar, "Kendisiyle gayet karşılıklı anlayışlı bir görüşme yapıldı. Hiçbir problem olmadan sözleşmesini feshettik" diye konuştu.

"Bugün aslında kamuoyunun beklentisi gerçekleşiyor" yorumunu yapan Başkan Aydınlar, "Abdullah Avcı ile dün görüşme yaptık. Bugün yönetim kurulunda konuyu görüşeceğiz. Eğer yönetim kurulunda Abdullah Avcı konusunda mutabakata varırsak, hep birlikte bu kararı verirsek, kendisini davet edip bugün imzayı atacağız" dedi.

Bu konularda ilginizi çekebilir