ACE of M.I.C.E. Haliç Kongre'de

YAYINLAMA
GÜNCELLEME


 
İSTANBUL - Türkiye'nin bütün M.I.C.E. sektörünü buluşturan "Ace of MICE Ödülleri"nin ikincisi, tarihi yarımadadaki "Haliç Kongre Merkezi"nde sahiplerini buluyor.
Haliç Kongre Merkezi, iletişim çağının en etkili dinamiklerini M.I.C.E (Meeting, Incentive, Congress, Events) bir araya getiren ACE of M.I.C.E. Ödülleri'nin ev sahipliğini üstleniyor. Türk kongre, toplantı ve etkinlik sektörünün bilinirliğini küresel ölçekte artırmayı hedefleyen ilk ve tek organizasyon olan "Ace of MICE Ödülleri" 8 Haziran 2013 tarihinde gerçekleştirilecek.
46 uzmanın yer aldığı ACE of M.I.C.E. Ödülleri Jürisi, temel olarak yaratıcılık ve konsept çalışmaları, farklılaşan noktalar, referanslar, hizmet kalitesi, ülke tanıtımına sağladığı katkılar ve sürdürülebilir turizm için yapılan çalışmalar çerçevesinde bir değerlendirme yaptı. Gerçekleştirilen jüri toplantısında uzun süren değerlendirmeler sonucu 28 kategoride birincilikler belirlendi. Türkiye'deki oteller, kongre ve etkinlik mekanları, toplantı yönetim ve toplantı destek firmalarının yanı sıra etkinlikler, lansman toplantıları, gerilla aktiviteleri, davet organizasyonları, kurumsal sosyal sorumluluk projeleri ve festivaller gibi etkinlikleri kapsayan yarışmanın ödül gecesi, M.I.C.E. sektörünün yanı sıra; siyaset, iş dünyası ve sanat camiasından yaklaşık 3 bin davetlinin katılımıyla birinciler, 8 Haziran 2013 tarihinde Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek görkemli gecede açıklanacak.