Açıköğretim'de kayıt yenileme başladı

İktisat ve işletme fakültelerinde 29 Kasım'da başlayan kayıt yenileme işlemleri 24 Aralık'ta sona erecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ESKİŞEHİR - Anadolu Üniversitesinin (AÜ) uzaktan eğitim veren açıköğretim, iktisat ve işletme fakültelerinde 29 Kasımda başlayan kayıt yenileme işlemleri 24 Aralıkta sona erecek.

AÜ Rektörlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, açıköğretim, iktisat, işletme fakültelerine kayıtlı öğrencilerin 2010–2011 öğretim yılı kayıt yenileme işlemleri 29 Kasım-24 Aralık tarihleri arasında yapılacak.

Kayıt yeniletmek isteyen öğrenciler, 2010–2011 öğretim yılı öğretim gideri ve cari hizmet maliyetlerine öğrenci katkı payı 1. taksit ödemelerini söz konusu tarihler arasında TC kimlik numaralarıyla Vakıfbank internet şubesinden, Vakıfbank ATM'lerinden, 444 0724 Vakıfbank telefon bankacılığından ve tüm Vakıfbank şubelerinden yapabilecek.

Mazeretli kayıtların son günü olan 24 Aralıkta, internet, ATM ve telefon bankacılığından saat 23.30'a kadar şubelerden ise mesai saati bitimine kadar ödeme yapılabilecek. 24 Aralıktan sonra kayıt yenileme yapılmayacak ve mazeret kabul edilmeyecek. Geçmiş öğretim döneminden borcu olup sadece bu borcu ödeyen öğrencilerin 2010–2011 öğretim yılında kaydı yenilenmeyecek.

Kayıt yenileme tarihleri içinde ödeme yapıldıktan sonra AÜ Açıköğretim Fakültesi Büro-Web Sitesine girilerek kayıt yenileme işleminin gerçekleşip gerçekleşmediğinin kontrol edilmesi gerektiği bildirildi.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir