Adabank'a Remzi Gür talip

Adabank'ın satış ihalesinde en yüksek teklifi 75 milyon dolarla işadamı Remzi Gür'ün ortak olduğu G Capital verdi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonunun (TMSF) "Adabank Ticari ve İktisadi Bütünlüğü"nü satış ihalesinde, Dubai merkezli G Capital Limited'in Türkiye'de kurduğu şirket olan ve Ramsey'in sahibi Remzi Gür'ün de ortak olduğu G Capital Danışmanlık Anonim Şirketi 53 milyon dolarlık teklif verdi.

TMSF tarafından, amme borçlularından haczedilen, Adabank A.Ş'nin yüzde 99,99647 oranındaki hisselerinden oluşturulan, Adabank Ticari ve İktisadi Bütünlüğü, 75 milyon dolar muhammen bedelle TMSF Konferans Salonu'nda satışa çıkarıldı.

Kapalı zarf ve açık artırma usullerinin birlikte uygulanması suretiyle gerçekleştirilen ihale için Dubai merkezli G Capital Limited'in Türkiye'de kurduğu şirket olan ve Ramsey'in sahibi Remzi Gür'ün de ortak olduğu G Capital Danışmanlık A.Ş. 53 milyon dolar teklifte bulundu.

Teklif, muhammen bedelin altında kaldığı için pazarlık aşamasına geçildi. Firma, verilen aranın ardından teklifini 56 milyon dolara çıkardı.

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonunun (TMSF) "Adabank Ticari ve İktisadi Bütünlüğü"nü satış ihalesinde teklif veren G Capital Danışmanlık Anonim Şirketi ortaklarından Remzi Gür, verilen aranın ardından tekliflerini 75 milyon dolara çıkardıklarını bildirdi.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir