”Aday olma yolunda hazırlıklarımı tamamlıyorum”

SHP Genel Başkanı Karayalçın, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı Adaylığı ile ilgili konuştu

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

ANKARA - SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın, CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olma yolunda hazırlıklarını tamamlamakta olduğunu söyledi. 

Karayalçın, bir süre önce gerçekleştirilen kongrede Anavatan Partisi Genel Başkanlığı'na seçilen Salih Uzun'u ziyaret etti. Murat Karayalçın ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada, Uzun ve göreve gelen parti yöneticilerine başarılar dilediklerini belirterek, ayrıca SHP'nin yerel seçimlere yönelik olarak hazırladığı "Yerel Yaşam" başlıklı programını da sunduklarını bildirdi.

"CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olma yolunda hazırlıklarımı tamamlıyorum" diyen Karayalçın, Uzun ve arkadaşlarından bireysel olarak destek talebinde bulunduğunu da ifade etti.

Anavatan Partisi Genel Başkanı Salih Uzun da Karayalçın'a nezaketli tavrından dolayı teşekkür etti.

Siyasi rekabetin nezaket kuralları içinde yapılmasını önemsediklerini vurgulayan Uzun, bu kapsamda ziyareti anlamlı bulduğunu vurguladı. Siyasetin gündemi ile halkın gündemi arasında kopukluk olduğunu, bunun siyasetin geldiği tekelci yapıdan kaynaklandığını ileri süren Uzun, bu yapının değişmesi konusunda Karayalçın ile aynı görüşleri paylaştıklarını da aktardı.