Ağaoğlu'nun durumu belirsiz

Ali Ağaoğlu'nun serbest bırakılıp bırakılmayacağı konusu belirsizliğini koruyor. "Serbest bırakıldı" yönündeki ilk açıklamalar yerini "Temennimiz o yönde" açıklamalarına bıraktı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Yolsuzluk ve rüşvet operasyonu kapsamında gözaltına alınan ünlü işadamı Ali Ağaoğlu'nun serbest bırakılıp bırakılmayacağı konusu hala netleşmiş değil. Sabah saatlerinde "Serbest bırakılmasına karar verildi" yönünde açıklama yapan Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Hasan Rahvalı, yaptığı son açıklamada serbest bırakılma konusunda henüz net bilgileri olmadığını söyledi. Rahvalı, "Yanlış bir bilgi paylaşmış olmayalım. Temennimiz, beklentimiz tahliye olması" dedi.

Kılıç: Bekliyoruz

Ali Ağaoğlu'nun avukatı Adnan Kılıç ise gazetecilerin, "Ağaoğlu'nun serbest bırakıldığı" yönündeki iddialara ilişkin sorularını yanıtladı. Kılıç, "Ali bey savcılıkta ifadesini verdi. Bekliyoruz. Süreç devam ediyor" diye konuştu.

Ağaoğlu'nun ifadesinin uzun sürmediğini belirten Kılıç, bir soru üzerine de 7-8 kişinin ifadesinin tamamlandığını ve bu konuda fazla bilgiye sahip olmadığını söyledi. "Ağaoğlu neyle suçlanıyor?" sorusuna ise Kılıç, "Gizlilik kararı var. O yüzden o konuda açıklama yapmak doğru değil" yanıtını verdi. 

Adliye önünde arbede

Öte yandan adliye önünde toplanan Ali Ağaoğlu'nun yakınları ile özel güvenlik görevlileri arasında tartışma çıktı. Tartışmanın ardından kısa süreli arbede yaşandı. Gazetecilere de tepki gösteren gruptakiler, bir süre bekledikten sonra dağıldı.

Bu konularda ilginizi çekebilir