AK Parti kampında kalp krizi geçirdi

Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin, AK Parti'nin 22. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı için geldiği Afyonkarahisar'da kalp krizi geçirdi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

AFYONKARAHİSAR - AK Parti’nin Afyonkarahisar’da düzenlenen 22’nci İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’na katılan Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin, kaldığı otelde sabah saatlerinde kalp krizi geçirdi. Fatih Metin, hastanede tedaviye alındı

Alınan bilgiye göre, Metin, toplantı için geldiği Afyonkarahisar'da sabah 08.00 sıralarında rahatsızlanmasının ardından Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hastanede ilk müdahalesi yapılan Metin, daha sonra ambulansla Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Ahmet Necdet Sezer Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi. Metin'e, kardiyoloji kliniğinde anjiyo yapılacağı bildirildi. 

Metin'in, tedavi altına aldığı bilgisini alan Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu ve bazı milletvekilleri de hastaneye geldi.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin'in, sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek, "Bir sıkıntı durumumuz yok. 2-3 saat sonra olağanüstü bir sıkıntı olmazsa, daha rahat etsin diye Ankara'ya naklini yapacağız. Yüksek İhtisas'a gönderiyoruz. İrtibat devam ediyor. Ambulans uçağımız da gelecek, onunla göndereceğiz" dedi.