AKP, Anayasa için muhalefetten randevu istedi

Üç muhalefet partisinden pazartesi için randevu istediklerini belirten Bekir Bozdağ'a Cemil Çiçek ve Sadullah Ergin eşlik edecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - AK Parti'de Anayasa'da yapılacak değişikliğe ilişkin taslak, 22 Mart Pazartesi günü Meclis'te grubu bulunan siyasi partilere iletilecek.

AK Parti Grup Başkanvekili Bekir Bozdağ, Anayasa değişikliğiyle ilgili çalışmalarının bittiğini belirterek, "Pazartesi günü için Mecliste grubu bulunan siyasi partilerden randevu istedik. Randevu talebimizi değerlendirip bize yanıt vermelerini bekliyoruz" dedi.

Muhalefet partilerine, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Adalet Bakanı Sadullah Ergin ile birlikte kendisinin de gideceğini kaydeden Bozdağ, taslağı da ziyaret sırasında sunacaklarını söyledi.

Öte yandan, MHP Grup Başkanvekili Mehmet Şandır, Bozdağ'ın kendilerini aradığını ve randevu talep ettiğini söyledi. Şandır, Ankara dışında oldukları için talebe cevap vermediklerini, Pazartesi günü arkadaşlarıyla konuyu değerlendirdikten sonra kendilerine bir cevap vereceklerini bildirdi.

Bu konularda ilginizi çekebilir