Aksigorta'dan kansere karşı güvence

'Hayata Devam Sigortası' ile kanser, MS, böbrek yetmezliği, kalp ve karaciğer organ nakilleri, körlük gibi hastalıklara karşı güvence sunuluyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Aksigorta 'Hayata Devam Sigortası' ile kanser, MS, böbrek yetmezliği, kalp ve karaciğer organ nakilleri, körlük gibi tedavisi pahalı ve hastaları uzun süre çalışmaktan alıkoyabilecek durum ya da hastalıklara karşı güvence sunuyor.

Aksigorta 50. yılında "Hayata Devam Sigortası" ile kanser, MS, böbrek yetmezliği, kalp ve karaciğer organ nakilleri ve körlük gibi rahatsızlıklara yakalanılması durumunda; tedavi süresince veya devamında olabilecek gelir kaybını, ödenecek teminatla telafi ederek hastanın tedaviye ve sağlığına odaklanmasını sağlıyor. Her bütçeye uyabilecek esnekliğe sahip "Hayata Devam Sigortası"nda ayda 10 TL prim karşılığında 30 bin TL'ye kadar; ayda 34 TL karşılığında ise 100 bin TL'ye kadar teminat almak mümkün.

Risk değerlendirmesi, ön tetkik gibi süreçleri içermeyen "Hayata Devam Sigortası"nda yaşa veya cinsiyete göre prim miktarları değişmiyor. "Hayata Devam Sigortası", bu ürünü alan herkese tercih edilen teminat ve prim seçeneklerine göre ek olarak "Avantajlı Diş Paketi" hizmeti sunuyor. Paket, yılda 1 kez anlaşmalı klinik ve diş hekimliklerinde muayene, alt-üst çene diş taşı temizliği (detertaj) ve diş röntgen filmi (periapikal) hizmetlerinden ücretsiz faydalanmayı sağlıyor.

Akbank kart sahiplerine ödemede özel avantajlar sunan "Hayata Devam Sigortası" Aksigorta acenteleri ve Akbank Çağrı Merkezi aracılığıyla satışa sunuluyor.

Aksigorta Genel Müdürü Uğur Gülen

"Hayata Devam Sigortası" sayesinde, sigortalının poliçe kapsamındaki durum ve hastalıklara karşı kendini güvenceye alabileceğini ve ödenen tazminatla istediği gibi değerlendirebileceği bir parası olabileceğini vurgulayan Aksigorta Genel Müdürü Uğur Gülen, "Çağımız maalesef kötü hastalıkların çağı. Hepimizin başına gelebilecek bu kötü hastalıklara karşı bir takım önlemler almamız şart. Tedavisi çok pahalı, günlük hayatımıza devam etmemize engel olan bu hastalıklar sırasında bir güvencemizin olması çok önemli" dedi. Gülen, Aksigorta olarak amaçlarının; belirtilen 5 hastalık ya da durumun teşhisinden itibaren hasta ve hasta yakınlarına yaşattığı zorluklara destek sağlamak olduğunu vurgulayarak, "Sigortalı, bu sigortanın verdiği tazminatı istediği şekilde değerlendirebilir; hastalığıyla ilgili tedavi masraflarını karşılayabilir ya da çalışmaya ara vermek zorunda kalması halinde, kendisini ve ailesini daha güvende hissetmek için kullanabilir" diye konuştu.

Bu konularda ilginizi çekebilir