Algo-Ritmo, yaza ritimlerle 'merhaba' diyecek

Grup, Afrika, Brezilya ve Türk ritimlerini Studio Live'da çalacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

İSTANBUL - Algo-Ritmo Perküsyon Grubu, Afrika, Brezilya ve Türk ritimlerinden oluşan gösterisiyle Studio Live'daki 'yaza merhaba' partisinde sahne alacak.

Algo-Ritmo yeni repertuarıyla 30 Mayıs 2009 Cumartesi gecesi 22.30'da İstanbul Studio Live'da sahne alıyor. Afrika ritimlerini orijinal halleriyle Türkiye'de hayata geçiren ilk perküsyon grubu olan Algo-Ritmo, konserinde Afrika, Brezilya ve Türk ritimleriyle izleyenlerine bir kez daha coşkulu anlar yaşatacak.

2002 yılında Ebru Ayarcı tarafından kurulan grup, Okay Temiz ile birlikte birçok açılış, fuar, kongre, firma toplantısı ve konser organizasyonlarında yer alarak deneyim kazandı. Algo-Ritmo, Gençturkcell Standı, Seranit Standı, Mutfak Ürünleri Fuarı, Win Fuarı, Boyner Mağazaları Açılışı, Carrefour Şenlikleri, Hasankeyf Sadakat Treni Gösterisi, Ekolojik Tarıma Destek Gösterisi, Altınyıldız Gecesi, Türkiye-Afrika İşbirliği Zirvesi gibi birçok etkinlikte de yer aldı.

Ebru Ayarcı, Erkan Ramazanoğulları, Esen Gökşen, Esra Göral, Sinan Göral, Tolga Çetin, Yılmaz Bingöl, Zeynep Çeltik'ten oluşan gruba, zaman zaman trompet, saksafon, klarnet gibi üflemeli enstrümanlar da katılıyor.