Altın Çıpa Denizcilik Başarı Ödülleri sahiplerini buldu

Ataköy Sheraton Oteli'nde 5'incisi düzenlenen "Altın Çıpa Denizcilik Başarı Ödülleri" sahiplerine verildi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME
İSTANBUL - Dünya Gazetesi Perşembe Rotası ve Deniz Haber Ajansı işbirliğiyle 5'incisi düzenlenen "Altın Çıpa Denizcilik Başarı Ödülleri" sahibini buldu.
Ataköy Sheraton Oteli'nde düzenlelen ödül gecesinde daha jüri tarafından belirlenen kişi, kurum ve kuruluşlara ödülleri verildi. 
Gemi kiralama şirketi Marvel ile gemi alım ve satım şirketi Spot Denizcilik Ticaret Limited Şirketine "Brokerlik" ödülü, Arkas ve Polimer Denizcilik şirketlerine "Gemi Acenteliği" ödülü, İdeal Teknoloji Bilişim Çözümleri A.Ş, Onursan CO LTD, Dünya Yatçılık ve Beşiktaş Gemi İnşa ve Onarım Tersanesine "Gemi İnşa Sanayi" ödülü verildi.
Doğuş Turgut Reis Marina İşletmeciliği, Yılport Konteyner Terminali ve Liman İşletmeleri "Liman ve Marina İşletmeciliği" ödülüne, Taşkent Denizcilik "Turistik Yolcu Taşımacılığı" ödülüne, Gülnak Denizcilik ve İnce Denizcilik "Armatörlük" ödülüne layık görüldü.
Prof. Dr. Yücel Odabaş anısına verilen "Yaşam Boyu Başarı Ödülleri"ni, Denizde Uyduyla Haberleşme Örgütü Başkanı Eseteban Pacha-Vicente ile Uluslararası Denizcilik Örgütü İtalya Temsilcisi Admiral Giancarlo Olimbo aldı.
Gemi Sanayicileri Derneği, Denizcilik Fakültesi Mezunları Sosyal Yardımlaşma Vakfı, Türk Boğazları Gemi Trafik Hizmetleri Merkezi Müdürü Tuncay Çehreli ve GESTAŞ Genel Müdürü Hasan Yürükçü'ye başarı plaketi verildi.
Grimaldi Lines "Yılın Car Carrier Operatörü", Mediterranean Shipping Company S.A "Yılın Konteyner Hat Operatörü" ödülüne layık görüldü.
Geceye, Ulaştırma Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Suat Hayri Aka, Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kalkavan, Uluslararası Denizcilik Örgütü Teknik Komite Direktörü Monica Mbanefo, İran'ın Londra Başkonsolosu Safarali Eslamian Koupaei, Deniz Haber Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Recep Canpolat, Dünya Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Erdem Top ile denizcilik sektöründen çok sayıda davetli katıldı.
 
Bu konularda ilginizi çekebilir