Anadolu Hayat Emeklilik'te yeni atama

Koordinatör olarak görev yapan Ayhan Sincek, Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirildi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Geçtiğimiz Mart ayından bu yana Anadolu Hayat Emeklilik’te Koordinatör olarak görev yapan Ayhan Sincek,  Aktüerya, Reasürans, Hayat Sigortaları, Süre Sonu İşlemleri, Sağlık Müşavirliği birimlerinden sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirildi.

Verilen bilgiye göre; 1994 yılında Ortadoğu Teknik Üniversitesi Matematik Bölümü’nden mezun olan Ayhan Sincek, 1994-1997 yılları arasında aynı bölümde Araştırma Görevlisi olarak çalıştı. 1997-2007 yılları arasında Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı’na bağlı Sigorta Denetleme Kurulu’nda özel sigorta şirketlerinin aktüeryal denetimi görevini yürüttü. Moskova’daki Credit Europe Life Insurance Şirketinde Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Sincek, 2010 yılı Mart ayından bu yana Anadolu Hayat Emeklilik’te Koordinatör unvanıyla görevini sürdürüyordu.

2004 yılında Boston Üniversitesi’nde Aktüerya yüksek lisansını tamamlayan Sincek, Moskova’daki Credit Europe Life Insurance şirketinin kuruluş çalışmalarına 2007 yılında katıldı ve bu şirkette 3 yıl boyunca Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir