Anadolujet'in Tokat'a uçuşları başladı

Anadolujet, haftanın her günü Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Tokat'a yolcu taşıyacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

TOKAT - Türk Hava Yollarının (THY) alt markası olan Anadolujet'in, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Tokat'a uçuşları başladı.

"Uçmayan Kalmasın" sloganıyla faaliyetlerini sürdüren Anadolujet, haftanın her günü İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Tokat'a yolcu taşıyacak. 

Uçuşların başlaması dolayısıyla Tokat Havaalanı'nda düzenlenen törende konuşan Anadolujet'in İcrasından Sorumlu THY Bölgesel Uçuşlar Başkanı Sami Alan, Anadolujet'in 2.5 yıl önce kurulduğunu dile getirerek, "Türkiye'nin 35 noktasına sefer yapan bu havayolu markasını, 2.5 yılda tesis ettik. Bunda katkısı olan, şu ana kadar uçurduğumuz 9 milyon kişiye teşekkür ederiz" dedi.

Alan, Tokat halkından bu uçuşlara sahip çıkmalarını beklediğini belirterek,biletlerin 7 gün önce alınması halinde 59 TL ödeneceğini de sözlerine ekledi.

Tokat Valisi Şerif Yılmaz, Mayıs ayından itibaren, bugüne kadar İstanbul-Tokat seferlerini karşılıklı olarak Borajet'in yaptığını belirterek, bu seferleri bugünden itibaren Anadolujet'in gerçekleştirmeye başladığını söyledi. 

Bu arada, Anadolujet'in bugün başlayan Tokat uçuşlarının yanı sıra 4 farklı noktaya daha uçuşlar bugün start aldı. Uçuşlar, bugünden itibaren her gün karşılıklı olarak Ankara-Çanakkale ile İstanbul Sabiha Gökçen'den Uşak, Isparta ve Çanakkale'ye gerçekleştirilecek.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir