Ankara'ya 325 itfaiye eri alınacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi, sözlü sınavla itfaiye eri alacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde 325 itfaiye eri kadrosunda istihdam edilmek üzere itfaiye eri alınacak.

Çeşitli gazetelerde yayımlanan duyurulara göre, itfaiye eri kadrosuna alınacaklar için yapılacak sözlü sınav 14 Haziran 2010 tarihinde Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı İtfaiye Dairesi Başkanlığı İskitler-Ankara adresinde saat 08.30'da yapılacak.

Sınava başvuru süresi 21 Mayıs 2010 tarihinde başlayacak (cumartesi günleri dahil) ve 7 Haziran 2010 tarihinde sona erecek. Başvurular, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı İtfaiye Dairesi Başkanlığına (İskitler Altındağ adresinde) İnsan Kaynakları Eğitim Dairesi Başkanlığına bağlı Personel Şube Müdürü emrindeki görevli personele şahsen yapılacak. Posta ve e-mail yoluyla yapılan müracaatlar kabul edilmeyecek.

Sınava ÖSYM tarafından 2008 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSSP 3 puan türünden 60 puan ve üzeri puan, KPSSP 93 puan türünden 70 puan ve üzeri, KPSSP 94 puan türünden 70 puan ve üzeri almış adaylar katılabilecek.

Adaylardan lisans düzeyinde eğitim veren okulların teknik, sağlık, idari veya sosyal bölümlerinden, önlisans düzeyinde eğitim veren yüksekokulların teknik, idari ve sosyal bölümlerinden, meslek lisesi veya dengi okul ve lise mezunu olmak şartları aranacak.

Sözlü sınav sonuçları sınav tarihinden iki gün sonra "www.ankara.bel.tr" internet adresinden açıklanacak.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir