Annelere sağlıklı hediye

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL - Doğa dostu ve bakteri barındırmama özelliğiyle fark yaratan Ceraware Bambu Fiber mutfak ürünleri, her an çocuklarının sağlığını düşünen annelere Anneler Günü'nde alınabilecek anlamlı ve bir o kadar da şık bir hediye seçeneği sunuyor. Modern yemek takımları ile tüm aile bireylerine güvenli ve sağlıklı beslenme imkanı tanıyor.

İnsanların sağlıklı bir yaşam sürmesi gerektiğine inanan Ceraware; doğayı korumak ve çevre bilincini arttırmak adına ürünlerini yüzde 100 geri dönüşümlü malzemeden imal etmeyi tercih ediyor. Dünyanın en hızlı yetişen bitkisi olan bambu ağacından yapılan yemek takımları çocuklarının geleceğini ve sağlığını düşünen, onlara yeşil bir doğa bırakmak isteyen annelere alınabilecek en doğru hediye olma özelliği gösteriyor.
 
Tüm dünyada ailesini önemseyen annelerin dikkatini çekmeyi başaran Ceraware Bambu fiber mutfak ürünleri, antimikrobiyal özellikleri ile ömür boyu mikrop ve küf gibi zararlı organizmaların oluşmasını önlüyor. Çocuklar için yüzde 100 güvenli olan yemek takımları, yemeklerin sunumu sırasında koku ve tatların birbirine karışmasına engel olup birçok renk seçeneğiyle yemek zevkinin doyasıya yaşanmasını  sağlıyor. Bakteri barındırmama özelliğiyle sağlıklı bir hayat sunan Ceraware yemek takımları, bambunun getirdiği doğallık sayesinde hijyenik mutfak ürünleri için kullanılan onlarca temizlik malzemesine ihtiyaç duyulmamasını sağlıyor. Bulaşık makinesinde yıkanabilme özelliğine de sahip olan takımlar, dayanıklı yapısıyla uzun yıllar sizin ve ailenizin sağlıklı bir şekilde beslenmesine destek oluyor.

Kalite standartlarına uygun olan Ceraware yemek takımları; Almanya'da LFGB, Amerika'dan FDA, Avrupa Birliği'nden REACH sertifikalarına sahip. Bakteri barındırmayan ve yüzde 100 ekolojik olan bu yemek takımlarını annenize hediye etmek istiyorsanız www.ceraware.com.tr adresini ziyaret edip sipariş verebilirsiniz.