Aras Holding, krize rağmen yüzde 35 büyüdü

Evrim Aras, 15 ili kapsayan "Yolaçık 2010" toplantılarının Adana ayağında konuştu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ADANA -  Aras Holding, ekonomik krize rağmen son iki yılda yüzde 35 büyüdü.

Aras Holding Yönetim Kurulu Başkanı Evrim Aras, 15 ili kapsayan "Yolaçık 2010" toplantılarının üçüncüsünün gerçekleştirildiği Seyhan Otel'deki etkinlikte yaptığı konuşmada, Aras Kargo'nun dünya markası olma yolunda ilerleyen global ölçekli bir kuruluş olduğunu belirtti.

Son iki yıl içinde büyük ve kapsamlı bir yenilenme süreci içine girdiklerini anlatan Aras, "Her şey planladığımız gibi ilerliyor ve hedefimize doğru hızla yol alıyoruz. Krize rağmen son iki yılda yüzde 35 büyüdük. Bölgeler düzeyinde de yönetim tarafından verilen hedefler yüzde 90 oranında başarıldı" dedi.

Aras, yurt dışı atağını Orta Doğu'ya yönelik gerçekleştireceklerini belirterek, daha sonra Avrupa'ya açılacaklarını ve 2012'de bir dünya markası haline gelmeyi hedeflediklerini kaydetti.

Kuryeleri yeni vizyonlar kazandırmak için eğitime tabi tuttuklarını anlatan Aras, bu amaçla kurulan "Aras Akademi"de yıl sonuna kadar 5 bin personelin, 2012 yılına kadar da 10 bin kişinin eğitim almasının hedeflendiğini bildirdi.

Müşterilere sunulan yeni hizmetler hakkında da bilgi veren Aras, teknolojiyi en iyi şekilde kullanarak, sürekli gelişim içinde olduklarını ifade etti.

Toplantı, daha sonra Aras Kargo Adana Bölge Müdürlüğü çalışanları ve müşterilerine yönelik sunumlarla devam etti.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir