Aras Kargo korumalı ambalaj uygulaması başlattı

Türkiye'de bir ilk olma özelliği taşıyan korumalı ambalajlar, hasarsız kargo teslimatı gerçekleştirmeyi amaçlıyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

KOCAELİ - Aras Kargo'nun gönderilerin güvenle taşınması için korumalı plastik torba uygulamasını başlattığı bildirildi.

Aras Kargo'dan yapılan yazılı açıklamada, hasarsız kargo teslimatı gerçekleştirmek amacıyla uygulamaya konulan korumalı ambalajlar hem sektörde, hem de Türkiye'de bir ilk olma özelliği taşıdığı belirtildi.

Aras Kargo'nun üç şubesinde başlatılan pilot uygulamada, gönderilerin güvenle taşınması için muhafazalı plastik torbanın diğer plastik torbalardan farklı olduğu ifade edilen açıklamada, şu bilgiler yer alıyor:

"Plastik torba içeriğindeki maddeler nedeniyle diğer plastik torbalardan farklı. Torbanın içinde koruyucu özelliği olan ve sardığı cismin şeklini alarak, o cismin üzerini kaplayan iki özel madde bulunuyor. Böylece torba hasarsız taşımaya uygun bir hale geliyor, üstelik torbanın cismin şeklini alması için hiçbir motor gücüne ihtiyaç duyulmuyor. Ve bu işlem kısa sürede gönderi torbaya konulur konulmaz gerçekleşiyor. Hünerli plastik torbanın yanı sıra çeşitli yastıklama, çemberleme ve paketleme malzemeleri de müşterilerin ambalaj taleplerini eksiksiz karşılıyor. En hassas gönderiler bile hiç hasar görmeden adreslerine ulaşabiliyor."

Bu konularda ilginizi çekebilir