Arzum Fırrın'a, Plus X Award ödülü

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL - Özel tasarım ürünleriyle kadınların yaşamında önemli bir yere sahip olan Arzum, ekmek kızartma makinesi Fırrın ile ödüllere doymuyor. Ödül avcısı Arzum Fırrın şimdi de dünyanın saygın tasarım ödüllerinden biri olarak kabul edilen  Plus X Award'ın ‘Design' kategorisinde ödül sahibi oldu.
Hayatın her alanında etkin bir biçimde yer alan kadınların ihtiyaçlarını belirleyerek ürünlerini bu doğrultuda tasarlayan Arzum Küçük Ev Aletleri, Fırrın ekmek kızartma makinesiyle IF Product Design Award ödülünden sonra Plus X Award'a katılarak ‘Design' ödülüne layık görüldü. Arzum Fırrın, Uluslararası prestije sahip olan ve dünyanın saygın tasarım ödüllerinden biri olarak kabul edilen Plus X Award ödülüyle başarısına bir yenisi daha ekledi.

Bilinen ekmek kızartma makinelerinden oldukça farklı çizgiler taşıyan Fırrın, Atıl Kızılbayır tarafından tasarlandı. Trabzon ekmeği dilimlerini bile kızartan, börek ve simit ısıtan Arzum Fırrın, pembe, yeşil, turuncu ve beyaz renkleri ile mutfağa fonksiyonellik, eğlence ve farklılık katıyor. Arzum Fırrın'ın Anneler Günü'ne özel kampanyalı fiyatı 129 TL.