Arzum'a IF Design ve Design Turkey'den ödül

Tüm kullanıcıların yaşamlarını kolaylaştırmak için yenilikçi ve güvenilir ürünler üreten Arzum, 2011 yılında piyasaya sunduğu Fırrın ile uluslararası tasarım ödülü IF Design Awards'da ve Turquality kapsamında düzenlenen Design Turkey'de ödüle layık görül

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

 
İSTANBUL - Pratik çözümleriyle hayatı kolaylaştıran Arzum Küçük Ev Aletleri, fonksiyonelliği ve şık tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Yenilikçi ürünleri ile kullanıcılarının hayatlarını kolaylaştırmayı hedefleyen Arzum, 2011 yılında piyasaya sürdüğü Fırrın Ekmek Kızartma Makinesi ile iki ödülün daha sahibi oldu. 2007 yılında genç tasarımcı Atıl Kızılbayır'a Endüstriyel Tasarım Yarışması'nda ödül kazandıran Fırrın, IF Design Awards ve Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri'nden de ödülünü aldı.
 
Ekmek kızartma makineleri için alışılmışın dışında bir tasarıma sahip olan Fırrın, 2013 yılında 60'ıncı yılını kutlayacak olan ve tüm dünyada tasarım alanında gerçekleştirilen en önemli organizasyonlardan biri olan IF Design Awards'da ödül aldı. IF Design Awards'ın (International Forum Design Awards) Mutfak/Ev eşyası kategorisinde ‘IF Product Design Awards 2013”  kazananları arasında yer aldı. 3011 ürün arasından 981 ürünün ödüllendirildiği ‘IF Design Awards'ın ödül töreni 22 Şubat 2013'te dünya genelinden 2000 tasarım profesyonelinin katılımı ile Münih'te düzenlenecek.
 
Arzum Fırrın Ekmek Kızartma Makinesi ayrıca Türkiye'de 2008'den bu yana Turquality Programı etkinliği olarak Ekonomi Bakanlığı, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ve Endüstriyel Tasarımcılar Meslek Kuruluşu'nun (ETMK) işbirliği ile düzenlenen Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri'nde Üstün Tasarım Ödülü'ne de layık görüldü.  
 
Arzum, Fırrın tasarımının yanı sıra Arzum Dropy Max Masa Üstü Demlik Silme Altlığı, Arzum Twister Karıştırma Sürahisi ve Arzum Nihale Kablosuz Isıtıcı Altlık ile de Design Turkey İyi Tasarım Ödülü'nün sahibi oldu.