Atletico Madrid, Diego'yu renklerine bağladı

Diego ile anlaşan Atletico Madrid, Oliver'i Villarreal'e, Guilavogui'yi ise Saint Etienne'ye kiraladı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

MADRİD - Milli futbolcu Arda Turan'ın formasını giydiği Atletico Madrid, bir sezon kiralık oynattığı Diego'yu renklerine bağlarken, Oliver'i Villarreal'e, Guilavogui'yi de Saint Etienne'ye kiraladı. 

La Liga kulübü, 2011-2012 sezonunda kiralık oynattığı Diego Ribas da Cunha'yı (Diego), Almanya'nın Wolfsburg kulübünden satın aldığını duyurdu. İspanyol basınının iddiasına göre 1,5 milyon avroya anlaşan Diego, bugün sağlık kontrolünden geçip, 30 Haziran'a kadar geçerli olacak sözleşmeye imza atacak. Sezon sonunda ise tarafların yeniden masaya oturabilecekleri belirtildi.  

Orta sahada ileriye dönük oynayan Brezilyalı Diego, Atletico Madrid'in internet sitesine, ''Çok büyük bir heyecan duyuyorum. Mükemmel bir dönem geçirdiğim bir takıma dönüyorum. Kazanmaya devam etmek için takıma yardım etmekten başka bir şey düşünmüyorum. Atletico'nun şu anda bulunduğu konuma gelmesi sadece zaman meselesiydi. Burada olduğum zaman bunu görebiliyordum'' açıklamasında bulundu. 

Bu arada Atletico, iki genç futbolcusunu sezon sonuna kadar başka takımlara kiraladı. Oliver İspanyol kulübü Villarreal'e, Guilavogui de Fransız kulübü Saint Etienne'ye gitti. 

Bu konularda ilginizi çekebilir