Avcılar Katlı Kavşağı, pazar günü hizmete girecek

Yeni uygulama ile Deniz Köşkler mevkisinden D-100'den güney yan yola giriş sağlanacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - D-100 Karayolu Küçükçekmece ile Avcılar arasında trafiği rahatlatmak için inşa edilen "Avcılar Katlı Kavşağı", 22 Ağustos Pazar günü hizmete girecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, katlı kavşağın hizmete alınmasıyla yan yollarda yaşanan yoğunluk azalacak, üniversite kavşağı rahatlayacak, ayrıca zaman ve yakıt tasarrufu sağlanacak.

Kavşak hizmete girdikten sonra D-100 Karayolu Küçükçekmece katlı kavşağı ile Avcılar katlı kavşağı arası, kuzey yan yol Avcılar istikametine, güney yan yol ise Küçükçekmece istikametine tek yön olarak çalıştırılacak. Kuzey ve güney yan yol geçişleri ise Vatan Hastane mevkisinde yapılan araç alt geçit ile gerçekleştirilecek.

Yeni uygulama ile Deniz Köşkler mevkisinden D-100'den güney yan yola giriş, Vatan Kavşağı çıkışından sonra güney yan yoldan D-100'e çıkış, İSKİ arıtma tesisleri önünden D-100 güney yan yola giriş, D-100 İGDAŞ önünden kuzey yan yola giriş sağlanarak, ana yol ile yan yol bağlantılarıyla giriş-çıkışlar daha rahat işleyecek.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir