Avea, abonelerine 10 milyon lira tasarruf ettirdi

Avea Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kaplan, Alışveriş Avealıya Güzel, kampanyasından şimdiye kadar 200 binin üzerinde abonelerinin yararlandığını bildirdi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Avea Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hakan Kaplan, "Alışveriş Avealıya Güzel" platformundaki fırsatlardan bugüne kadar 200 binin üzerinde abonenin yararlandığını ve bu abonelerin son bir yıl içinde 10 milyon liranın üzerinde tasarruf sağladığını kaydetti.

Kaplan, 31 Ekim dünya tasarruf günü dolayısıyla gazetecilerin sorularını yanıtladı. İnsanların mevcut bütçeleriyle daha iyisine kavuşabilmeleri için bir operatör olarak destek olmaya çalıştıklarını belirten Kaplan, bunun için uygun konuşma ücretleriyle abonelerine iletişim alanında faydalar sağlamanın yanı sıra geçen yılın kasım ayında başlattıkları "Alışveriş Avealıya Güzel" platformu ile GSM dışındaki harcamalarda tasarruf imkanı sunduklarını dile getirdi.

Bu platformda yer alan marka işbirlikleriyle müşterilerinin kendilerini ayrıcalıklı hissetmelerini sağlayacak avantajlar sunarak sadık müşteri yaratmayı amaçladıklarını anlatan Kaplan, şu ana kadar 75'in üzerinde marka ile işbirliği yaptıklarını söyledi.

Bu kapsamda müşterilerine ortalama fatura tutarlarının iki katı kadar fayda sağladıklarını belirten Kaplan, "Ulaşımdan gıdaya, sağlıktan giyime, mücevherden beyaz eşyaya hemen hemen tüm sektörleri buluşturan kampanyalar düzenledik. Biz bu işi bankalardan, kredi kartlarının sadakat programlarından öğrendik. Şimdi operatörler de müşterilere daha iyi fırsatlar sunmak için yarışır hale geldi. 'Alışveriş Avealıya Güzel' platformundaki fırsatlardan bugüne kadar 200 binin üzerinde abonemiz yararlandı ve son bir yıl içinde 10 milyon liranın üzerinde tasarruf sağlandı" diye konuştu.

Kaplan, markaların da bu şekilde cirolarının arttığını, yeni müşteriler kazandıklarını, daha az iletişimle daha fazla müşteriye ulaştıklarını kaydetti.

Bu konularda ilginizi çekebilir