Avea, memnuniyetsizlikleri önceden tespit edecek

Avea Müşteri Hizmetleri, Müşteri Deneyimi Skorlama Projesi ile müşterilerin olası memnuniyetsizliklerini önceden tespit ediyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Avea Müşteri Hizmetleri'nin hayata geçirdiği Müşteri Deneyimi Skorlama Projesi ile müşterilerin olası memnuniyetsizliklerinin önceden tespit edilerek gerekli önlemlerin alındığı bildirildi.

Konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, Müşterilerinin memnuniyetini her şeyin üstünde tutan ve onların ihtiyaçları doğrultusunda, yepyeni ürün ve servisler geliştiren Avea'nın, bu konudaki uygulamalarını genişletmeye devam etiği belirtildi.

Yeni proje ile müşterilerin olası memnuniyetsizlikleri önceden tespit edilerek gerekli önlemler alındığı dile getirilen açıklamada, buna göre müşterilerin Avea Müşteri Hizmetleri ile kurduğu temasların yakından izlendiği ve bir Müşteri Deneyimi Puanı ortaya çıktığı kaydedildi.

Bu puan üzerinden Avea Müşteri Hizmetlerinin, müşterilerin memnuniyet düzeyini geliştirmek için tüm talep ve işlemlerini öncelikli olarak ele alarak, ilk kontakta çözüm prensibiyle hareket etiği ifade edildi.

Konuya ilişkin bir değerlendirmede bulunan Avea Müşteri Hizmetlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Orçun Onat, GSM sektörü gibi rekabetin yoğun olduğu sektörlerde, müşteri beklentilerini doğru algılayarak önceden hazırlıklı olmanın ve müşterinin bir adım önünde olmanın çok önemli olduğunu vurguladı.

Onat, şunları kaydetti:

"Avea olarak, klasik müşteri memnuniyeti anlayışının ötesine geçerek her bir müşterimizin ürün, servis ve hizmetlerimizden yararlanırken yaşadığı deneyimi önemsiyoruz. Avea Müşteri Hizmetleri olarak bu noktadan yola çıkarak müşterilerimize sunduğumuz hizmet kalitesini en yüksek standarta taşımak ve bizimle kurdukları her iletişimde en iyi deneyimi yaşatmak için 'Müşteri Deneyimi Skorlama Projesi'ni hayata geçirdik. Bu proje ile müşterilerimizin olası memnuniyetsizliklerini önceden tespit ederek şikayete dönüşmeden önlem alabilecek bir yapıya geçmiş bulunuyoruz."

Bu konularda ilginizi çekebilir