Avea'dan yurt dışına çıkanlara avantajlı paketler

Yurt dışı Konuşma Paketi, 25 liraya 30 dakika arama ve aranma hakkı sunarken, Yurtdışı SMS Paketi ile 10 lira karşılığında 15 SMS gönderilebiliyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Avea, konuşma, internet ve SMS paketlerinden oluşan yeni yurt dışı paketleriyle müşterilerini yurt dışında da avantajlı fiyatlarla konuşturacak.

Avea açıklamasına göre, Avealılar yeni paketler ile hem yurt dışından yapacakları işlemlerin faturasını önceden bilecek, hem de yurt dışındaki tüm hatlarla avantajlı fiyatlara iletişim kuracak.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Yurt dışı Konuşma Paketi, 25 liraya 30 dakika arama ve aranma hakkı sunarken, ülke dışındayken SMS göndermek isteyenlerin tercih edeceği Yurtdışı SMS Paketi ile 10 lira karşılığında 15 SMS gönderilebiliyor.

Yurt dışında da internete bağlı olmak isteyenler için ise Avea;nın yurt dışı İnternet Paketleri ihtiyaca göre seçenekler sunuyor. 3MB internet paketi 30 liraya sunulurken 10 MB İnternet Paketi ise 90 liraya alınabiliyor."

Avea'nın sözü edilen hizmetleri için tercih edilen paketin adını yazıp (SMS, KONUSMA, INTERNET3 ve INTERNET10) yurt içinden veya yurt dışından 9499'a mesaj göndermek veya müşteri hizmetlerini aramak yeterli olacak.

Bu konularda ilginizi çekebilir