Avea'ya "En İyi Performans Gelişimi" ödülü

Şirket, İstanbul Çağrı Merkezi Ödülleri'nde "En İyi Performans Gelişimi" ödülünü kazandı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Avea, Türkiye'deki çağrı merkezlerinin değerlendirildiği İstanbul Çağrı Merkezi Ödülleri'nde "En İyi Performans Gelişimi" kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldü.

Avea'dan yapılan yazılı açıklamada, Türkiye'deki çağrı merkezlerinin değerlendirildiği tek organizasyon olan ve çağrı merkezi sektörünün en iyilerini belirleyen İstanbul Çağrı Merkezi Ödülleri'ne Avea'nın, müşteri hizmetleri alanında gerçekleştirdiği çalışmalarla aday olduğu belirtildi.

Yarışmada ödül sahiplerinin, sektörün üst düzey yöneticilerinden oluşan 23 kişilik jürinin aylarca süren gözlem ve değerlendirmeleri sonucunda belirlendiği dile getirilen açıklamada, değerlendirme sonucu Avea'nın "En İyi Performans Gelişimi Ödülü"ne değer görüldüğü kaydedildi.

Avea Müşteri Hizmetlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Orçun Onat, açıklamada yer verilen değerlendirmesinde şunları ifade etti:

"Geçen yıl aldığımız İstanbul Çağrı Merkezi ödülleri ve arkasından bu yılın ilk yarısında gelen uluslararası ödüllerden sonra, İstanbul Çağrı Merkezi Ödülleri 2010'da da En İyi Çağrı Merkezi Performansı Ödülünü almak, bizleri çok memnun etti. Göstermiş olduğumuz performans artışının değerli jüri tarafından takdir edilmesi gurur verici. Hizmet verdiğimiz tüm alanlarda; ana performans göstergelerimizde başarılı sonuçlar elde ediyoruz. Müşterilerimize sunduğumuz avantajlı teklifler ile onların sadakatlerini artırıyoruz.

Geçen seneye göre müşterilerimizi 4 kat daha hızlı cevaplandırıyoruz. Çağrı merkezi gelirlerimiz 2 kat arttı. Self servis kanalların kullanımında 3 kat, buradan gelen gelirlerde de 7 kata varan artışlar var. Yeni kurduğumuz ekipler ile müşterileri gerekirse kendi adreslerinde ziyaret ediyor ve yardımcı oluyoruz. Sosyal medya yardım masası ile internette müşteri hizmetleri vermeye başladık. Müşterinin hayatını kolaylaştırmak için buradayız ve 'eşsiz müşteri deneyimi' sunmak için çalışmaya devam edeceğiz."

Bu konularda ilginizi çekebilir