Avealılar ayda 242.5 dakika konuştu

Abone başına aylık ortalama 242,5 dakika konuşma süresi kaydedildi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL – Avea, cep telefonuyla ayda ortalama 242,5 dakika konuşturdu.

Avea tarafından yapılan açıklamada, 2009 yılında Türkiye'de cep telefonuyla "en fazla" Avea abonelerinin konuştuğu belirtilerek, abone başına aylık ortalama 242,5 dakika konuşma süresinin olduğu kaydedildi.

Avea Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hakan Kaplan, Avea'nın hayata geçirdiği ürün ve hizmetlerin yanı sıra sektörde önayak olduğu değişimler ile de müşteri memnuniyetini ön planda tuttuğunu dile getirdi.

Kaplan, şunları ifade etti:

"Avea olarak öncelikli hedefimiz abonelerimiz için değer yaratmak. Avea olarak attığımız her adımda, her tarifemizde ve katma değerli servisimizde abonelerimiz için daha fazla ne yaparsak onları daha mutlu ederiz diye düşünüyoruz. Bunun yolunun öncelikle müşterilerimizin kazançlı çıkmasından geçtiğini biliyoruz. Avea olarak bu bilinçle hem hayata geçirdiğimiz avantajlı tarifelerimizle hem de sektörde öncülük ettiğimiz değişimlerle abonelerimize kazandırmayı devam ediyoruz."

Bir süre önce tanıtımını yaptıkları "Harbi Tarife"yi de bu anlayışla pazara sunduklarını kaydeden Kaplan, bu sayede Türkiye'de tüketicilerin ilk kez her aramada kontör düşmeyen, "her şey dahil" konseptli bir tarifeyle tanıştığını belirtti.

Kaplan, ara bağlantı ücretlerinde yapılan indirimler gibi son dönemde sektörde hayata geçirilen yeni uygulamaların da tüketiciye fayda sağlayacağını, tavan ücretlerinin düşmesiyle abonelerin daha fazla konuşma ya da daha düşük fatura ödeme gibi avantajlardan yararlanacağını da bildirdi.

Bu konularda ilginizi çekebilir