Avealılar'a Markafoni alışverişlerinde indirim

Avea müşterileri markafoni üzerinden yaptıkları alışverişlerde 10 lira indirim kazanacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL- Avea ile alışveriş kulubu markafoni (www.markafoni.com) ile gerçekleştirdiği işbirliği kapsamında Avea müşterileri markafoni üzerinden yaptıkları alışverişlerde 10 lira indirim kazanacak.

Avea açıklamasında şunlar kaydedildi:

"Avea ile lider moda ve yaşam tarzı kulübü markafoni;nin gerçekleştirdiği işbirliği kapsamında Avealılar, markafoni üzerinden avantajlı özel alışverişin keyfini çıkarıyor. İşbirliği kapsamında Avea müşterileri, 16 Eylül-31 Ekim 2010 tarihleri arasında markafoni üzerinden yaptıkları alışverişlerde anında 10 lira indirim hakkına sahip oluyor."

Kampanyadan yararlanmak isteyen Avealıların markafoni yazıp 5060;a kısa mesaj göndermeleri ve markafoni üzerinden yaptıkları alışverişi tamamlamadan önce kısa mesaj ile cep telefonlarına gelen indirim kodunu sipariş onay sayfasındaki “İndirim Kuponlarınız" bölümüne yazmaları yeterli olacak.

Böylece toplam alışveriş tutarı üzerinden, anında, 10 lira indirim kazanılıyor. Bu kampanyadan faydalanmak isteyen ve henüz markafoni üyesi olmayan Avealılar www.markafoni.com/avea adresinden hemen üye olabiliyor.

 

 

Bu konularda ilginizi çekebilir