Axa Sigorta yine pazar lideri

Axa Sigorta geçen yıl yüzde 19 oranında büyüyerek pazar payını yüzde 13'e çıkardı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Axa Sigorta Başkan (Pazarlama & Satış) ve İcra Kurulu Üyesi Işıl Akyol, 2010'da 1 milyar 518 milyon liralık prim üretimi kaydeden Axa Sigorta'nın, yüzde 19 oranında büyüdüğünü, pazar payını da yüzde 12,71'e çıkardığını bildirdi.

Işıl Akyol, yaptığı yazılı açıklamada, Axa Sigortanın Türkiye'de 2008 ve 2008'den sonra 2010'u da sektör lideri olarak kapattığını belirtti.

Akyol, "2010'da 1 milyar 518 milyon liralık prim üretimi kaydeden Axa Sigorta, yüzde 19 oranında büyüdü, pazar payı da yüzde 12,71'e çıktı" diye bildirdi.

Axa Sigortanın, birçok acentenin çalışmak istediği bir şirket olduğunu belirten Akyol, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

"2 bine yakın acenteyle sahadayız. Ayrıca 2 binin üzerinde banka şubesinden de satış gerçekleştiriyoruz. Yani 4 bin ayrı noktadan sigorta hizmeti veriyoruz. Acente memnuniyet oranımızın yüzde 95 olması inanılması güç bir şey, ama bunun arkasında pek çok etken var. Acentelerimiz, eğitim departmanımızın onlar için özel hazırladığı eğitim programları sayesinde vizyonlarını genişletiyorlar. Onların portföy yapısına göre şekillendirdiğimiz CRM uygulamalarıyla pekçok yeni müşteri kazanıyorlar."

Bu konularda ilginizi çekebilir