Aziz Yıldırım yeniden hastanede

Yıldırım'ın halsizlik, öksürük ve kan şekeri düzensizliği şikayetiyle hastaneye sevk edildiği belirtildi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında tutuklanan ve Metris Cezaevinde bulunan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, gece hastaneye kaldırıldı.

Yıldırım, bir ambulansla jandarma eşliğinde Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirildi. Yıldırım'ın buradaki tahlil ve tedavisi sürüyor.

Cezaevindeki koğuşunda rahatsızlanan Yıldırım'ın halsizlik, öksürük ve kan şekeri düzensizliği şikayetiyle hastaneye sevk edildiği belirtildi. Ambulanstan inen Aziz Yıldırım, eşofmanla ve yürüyerek hastaneye geçti.

Avukatı: Böbreklerinde problem var

Yıldırım'ın avukatı Faik Işık, futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında Metris Cezaevi'nde tutuklu bulunan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın sağlık durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

Yıldırım'ın sağlık durumuna ilişkin bilgileri doktorlardan değil, hastanedeki avukat arkadaşlarından öğrendiğini belirten Işık, emniyet tedbirleri gereği hiç kimsenin içeriye sokulmadığını söyledi.

Aziz Yıldırım'ın, şeker ve tansiyonunun düzensiz olduğunu ifade eden Işık, "Böbreklerinde problem var, ciddiyetini koruyor. Daha ciddi bir hal aldı. Öyle kısa süreli bir tedavi değil daha ciddi uzun süreli bir tedavi gerektiriyor. Bu tedavi biraz uzun sürecek. Çünkü böbrekle ilgili sorun önemli bir durum" dedi.

Tutuklu yargılanacak

 

Bu konularda ilginizi çekebilir