Bahçeli, Erdoğan'a sert çıktı

MHP Lideri, Erdoğan'a "Artan terörün arkasında yabancı parmağı arayacağına kendine ve yıkım projelerine bak" dedi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Erdoğan’ın Anayasa değişikliği ile terörün artması arasında illiyet kurmanın ancak Başbakan Erdoğan’ın mantığı ile izah edilecek bir garabet olduğunu belirterek, "Başbakan Erdoğan’a artan bölücülüğü ve terörün gerisinde zaten malum olan yabancı parmağı arayacağına önce kendisine ve yıkım projelerine bakmasını tavsiye ediyoruz" diye konuştu.

Bahçeli, hükümetin kabaran eylemlerde terörü dizginlemesi için ‘İmralı canisi’nden ricacı olmasının beklendiğini ifade ederek, "Bunun gerçekleşmesi ile birlikte kanlı terörün aktörleri yine aynı karede buluşacak, İmralı canisi, küresel katiller, açılımın Başbakanı ve AKP zihniyetinin Mesut Abi’si ile Celal Amcası aile fotoğrafında yerlerini bir bir alacaklardır" dedi.

Bahçeli eksen kayması tartışmalarını "Hükümetin uluslararası ilişkilerde yıllardır yaşadığı kayma yalnızca eksen değil aslında merkez kaymasıdır" sözleriyle değerlendirdi.

Bahçeli, Kırgızistan’daki çatışmaları hatırlatarak hükümetin yardım elini uzatması ve Cumhurbaşkanı Gül’ün Güney Kore gezisini yarıda keserek Azerbaycan, Kırgızistan, Türkmenistan, Kazakistan ve Özbekistan’ın devlet başkanları ile görüşmesini istedi.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir