Bahçeli'den çocukların istismarına sert tepki

MHP Lideri Bahçeli, çocuklara yönelik cinsel istismarla ilgili, "Kim ki çocukların hakkını, hukukunu inkar ve imha etmeye kalkıyorsa, ya anasından doğduğuna pişman edilmeli ya da kurulacak bir darağacında boğazına yağlı urgan dolanmalıdır." dedi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu.

Bahçeli'nin gündeme ilişkin konuşmasından önemli başlıklar şöyle:

"Adana ve Antalya'da vuku bulan çocuk istismarları herkesi infiale süreklemiştir. Bunu nasıl izah edeceğiz. Çocukları istismar edilmiş bir ülkenin geleceğinden nasıl bahsedelim. Bu çocuklarımızla ilgili endişe ve şüphelerimizi dile getirmeyi zaruret görüyorum.

Evlilik yaşıyla ilgili toto oynar gibi görüşler paylaşan bir ülkenin sonu hüsrandır. Çocuk ve kadınlarımıza kıyılması bizim adımıza utanç vericidir. Bu da bir beka sorunudur, üstesinden gelinmelidir. Nesillerimiz heba edemeyiz çünkü gelecekten tasarruf yapamayız. Allah şahit olsun ki çocuklarımızı teslim etmeyeceğiz.

Görünen o ki, istismarlar devam etmekte, kadına şiddet sürmektedir. Kim ki çocukların hakkını, hukukunu inkar ve imha etmeye kalkıyorsa, ya anasından doğduğuna pişman edilmeli ya da kurulacak bir darağacında boğazına yağlı urgan dolanmalıdır. Parti olarak yapılacak her türlü hukuksal düzenlemeye destek vereceğimizi açıklıyorum.

"Biz öyle bir milletiz ki..."

"Ne arıyorsunuz Afrin'de" diyenlerle, "Afrin'e girmeyin" uyarısı yapanlar zihniyet itibarıyla ihanet madalyonunun iki yüzüdür. Haklarından taviz veren bir milletin yaşaması tesadüflere bağlıdır. Biz öyle bir milletiz ki zoru başarır, imkansıza diz çöktürürüz. Bu milli iman ve irade hamdolsun henüz canlılığından bir şey kaybetmiş değildir. Kutlu mazimiz, parlak geleceğimizin kefilidir. Biz millet olarak bir elimize sancağımızı, diğer elimize ise kefenimizi alarak kervan kervan yola koyulduk. Türk milleti hafife alınamaz. Türkiye görmezden gelinemez. Varsayalım hafife aldılar, biliniz ki Türk milleti hiçbir kursağa sığmaz, hiçbir şer güce kurban edilemez. Küresel ve bölgesel düzeyde her türlü engellemeye rağmen Zeytin Dalı Harekatı 32. gününe girmiştir. Mehmetçik, ÖSO ile birlikte aşama aşama Afrin'e yaklaşmaktadır. 320 kilometrelik karasal alanda güvenliğin sağlandığı anlaşılmaktadır. Şu ana kadar 1715 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Verdiğimiz şehit sayısı 32, sivil kaybımız 9'dur. Aziz şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyorum.

"Atatürk ile yolları ayrılmış"

CHP PM'ye seçilen bir şahıs, "Hayatta hiçbir laftan tiksinmedim, şehitler ölmez, vatan bölünmez lafından tiksindiğim kadar" diyor. CHP PM'ye seçilmiş şahsın hakaretlerini ayaklar altına alıyor, çiğniyorum. Beğenseler de beğenmeseler de şehitler ölmez, vatan bölünmez. Bunlar YPG'ye meftun, PKK'ya vurgun, şehitlere suskundur. Bunların Atatürk ile yolları ayrılmış. PKK, PYD, YPG hem saldırıp hendek kazmakta hem de Türkiye'deki uzantıları ile operasyonu sabote etmeye çalışmaktadır. Afrin terörden mutlaka arındırılacaktır. Afrin'e Türk askeri girecek, ay yıldızlı bayrağı hakettiği yere eninde sonunda gururla çekecektir. Afrin'den geri dönüş, beka davasından en ufak taviz yoktur."

Bu konularda ilginizi çekebilir