Bahçeşehir'de feci kaza: 3 ölü, 6 yaralı

Bahçeşehir TEM yan yolda diyaliz hastalarını hastaneye götüren minibüs. kamyona arkadan çarptı; 3 kişi öldü, 6 kişi de kişi yaralandı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Bahçeşehir TEM yan yolda minibüs kamyona çarptı; 3 kişi öldü, 6 de kişi yaralandı.

Kaza, saat 06.00 sıralarında Bahçeşehir TEM yan yolda meydana geldi. Abdullah Şenyiğit idaresindeki 34 BC 8371 servis minibüsü, aynı yönde seyir halindeki 66 HE 597 plakalı kamyona arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle minibüs kamyonun altına girdi. Kaza sonrası ilk belirlemelere göre 3 kişi öldü, 6 kişi de yaralandı. Yoldan geçen diğer sürücülerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Minibüste sıkışan yaralılar itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak ambulanslara alındı. Yaralılar daha sonra da çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Kaza yapan minibüste bulunanların Beylikdüzü'ndeki özel bir hastanede diyaliz tedavisi görmeye gittiği öğrenildi. Kazazedelerin 2 gün de bir diyaliz tedavisine gittiği belirtildi.

Anne ve oğlu sinir krizi geçirdi

Olayı öğrenerek kaza yerine gelen yakınları sinir krizleri geçirdi. Alişah Kavutçu'nun annesi ve ağabeyi sinir krizleri geçirdi. Polisin engellemeye çalıştığı anne ve oğlu, güvenlik şeridini aşarak cenazelerini bulunduğu yere geldi. Ceset torbalarını açan anne ve oğlu, birkez daha yıkıldı.

İtfaiye çıkardı

Servis aracında sıkışarak yaşamını yitiren 3 kişinin cansız bedeni de minibüs içerisinden itfaiye yardımıyla çıkarıldı. Kurtarma çalışmalarının tamamlanmasının ardından minibüs çekiciye yüklenerek yoldan kaldırıldı. Kazada ölenlerin cenazeleri Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.