Bakan Işık kürsüde fenalaştı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık Sakarya'da TürkTraktör'ün fabrikasının açılışında açıklama yaptığı sırada fenalaştı. Bakan Işık'a, ambulansta müdahale edildi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

SAKARYA - TürkTraktör'ün Adapazarı Erenler Fabrikası'nın açılış törenine katılan Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, açıklama yaptığı sırada fenalaştı. 

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Sakarya'daki çeşitli ziyaretlerin ardından katıldığı Türk Traktör'ün Erenler Fabrikasının açılışında konuşma yapmak üzere kürsüye çıktı.

Konuşmasına başladıktan yaklaşık 5 dakika sonra "Biraz kan şekerim düştü herhalde" diyen Işık,  su içtikten sonra platformun bulunduğu merdivenlere oturarak ceketini çıkardı.

Tören alanında bekleyen sağlık ekipleri, Işık'a müdahale ederek tansiyonunu ölçtü.

Bir süre sonra fenalaşan Bakan Işık, sağlık ekiplerince sedyeye konularak fabrikanın önündeki ambulansa götürüldü.

Doktorlar, ilk müdahaleyi ambulansta yaptı. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık bir süre sonra ambulanstan inerek, makam aracıyla fabrikadan ayrıldı.

"Durumu gayet iyi"

Işık'ın sağlık durumuna ilişkin basın mensuplarına bilgi veren Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Bakan Işık'ın yoğun programları nedeniyle yorgun düştüğünü belirterek, "Bu nedenle biraz rahatsızlandı. Havaların sıcaklığından kaynaklanan bir durum.  Şu anda kendisi gayet iyi. Doktorlar ilk kontrollerini yaptı her şeyi toparladı. Hiçbir şeyi yok. Şu anda başka bir programa gitti. 'Hastaneye gidelim' dediler ama gitmek istemedi. Burada ambulansta kontrolleri yapıldı" şeklinde konuştu.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir