Bank Asya için yardım istedi

Koç, "Takımın bir alt ligde oynayıp oynayamamasının irdelenmesini ve konuyu istişare etmelerini istedik. Bize görüş bildirecekler" açıklamasını yaptı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılımı men edildikten sonra Bank Asya 1. Lig'de oynama isteğini dile getiren Fenerbahçe Kulübü, Türkiye Futbol Federasyonu'na bu isteğini iletti.

Sarı-lacivertli kulübün asbaşkanı Ali Koç ile yönetim kurulu üyesi Alaeddin Yıldırım, bu amaçla TFF'nin İstinye'deki merkez binasına geldi.

Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Koç, TFF'deki görüşmeden çıkışta şu açıklamaları yaptı; "Dün yaptığım basın açıklaması doğrultusunda bugün TFF kurmayları ile konuyu istişare etmek için buraya geldik. Fenerbahçe'nin içerisinde bulunduğu durum ve yapılanlar için bize yardımcı olmalarını, bu camiaya saygı duyularak en doğru ve gerçekçi şekilde Fenerbahçe'nin bir alt ilgde oynayıp oynamayacağının irdelenmesini konuştuk, dertleştik. Yardımlarını istedik. İsyan ve olumsuz bir görüşme için gelmedik. İleriye dönük olarak futbol ailesinin önemli oyuncularından bir tanesi olarak TFF'nin bize yardım etmesini istedik. TFF'de bizlere bu konuyla ilgili görüş belirtecekler.

Çok ciddi bir olay, etraflıca irdelenmesi gereken bir olay. Sadece Fenerbahçe için değil Türkiye için önemli bir olay. UEFA'nın kararıyla ilgili yapılanlarla ilgili değil yapılmayanlarla ilgili düşüncelerimizi aktardık.

Süreçleri takip ederek gerçekçi bir şekilde karar verip bunu açıklayacağız. Bu kararı hafta başında alabiliriz. Bayram olması talihsizlik ama, biz bu süreçte çalışacağız."

 

Bu konularda ilginizi çekebilir