Başakşehir'de zincirleme kaza

Kazada 13 kişi öldü, 12 kişi yaralandı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - İSTANBUL - Başakşehir'de meydana gelen trafik kazasında 13 kişi öldü, 12 kişi yaralandı.

Başakşehir'de meydana gelen trafik kazasında ölenlerin sayısı 13'e yükseldi. Kazada yaralanan 12 kişinin ise çeşitli hastanelerde tedavisi sürüyor.

Başakşehir'den Küçükçekmece Altınşehir yönüne giden Fuat Barın yönetimindeki 34 M 5384 plakalı yolcu minibüsü ile Adem Gildan'ın kullandığı 34 GC 0053 plakalı su tankeri, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Lojistik Destek Merkezi önünde çarpıştı.

Kazada yaralanan 12 kişi ise çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Polis, kazada ölen İnci Tezlik (19), Selahattin Bektaş (63), Murat Özdemir (14), Derya Dulkadir (10) ile annesi Hasibe Dulkadir (33), Bektaş Bektaş (56), Bahri Şahbudak (67), Ayhan Üstün'ün (31) kimliklerinin belirlendiğini, 3 kişinin ise kimliğinin tespiti için çalışmaların sürdüğünü bildirdiler.

Otopsi işlemleri sürüyor

13 kişinin otopsi işlemleri sürüyor.

Adil Tıp Kurumu önüne gelen ölenlerin yakınları, otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından cenazeleri almak için bekliyor.

Kazaya karışan minibüs şoförü Fuat Barın'ın da aralarında bulunduğu 12 yaralının kaldırıldıkları hastanelerde tedavilerinin sürdüğü, bazılarının taburcu edilebileceği bildirildi.

Bu yaralılardan Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi altında olan Barın, İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde bulunan Fırat Şahbudak ile Saliha Şahbudak, İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi yoğun bakım servisinde olan Hüseyin Yel'in durumlarının ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Başakşehir'den Altınşehir yönüne giden Fuat Barın idaresindeki 34 M 5384 plakalı yolcu minibüsüne, TEM yanyolda Adem Cildan'ın kullandığı 34 GC 0053 plakalı su tankeri dün akşam saatlerinde çarpmış, kazada, Selahattin Bektaş, Murat Özdemir, Macit Dulkadir, Filiz Baydemir, Çiçek Bektaş, Bektaş Bektaş, İnci Tezlik, Derya Dulkadir, Ramazan Zeyrek, Ayhan Üstün, Bahri Şahbudak, Ayşe Şahbudak, Hasibe Dulkadir hayatını kaybetmişti.

 

Kazada yaralanan 11 kişiden su tankerinin sürücüsü Adem Gildan Şişli Etfal Hastenesinde, minübüs şoförü Fuat Barın Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesinde, Yunus Seymen, Mehmet Tekinyavuz, Mehmet Cangüneş Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, Recep Seymen, Nihat Seymen, Hüseyin Yer Çapa Tıp Fakültesi Hastanesinde, Macit Dulkadir ise Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.

Bu konularda ilginizi çekebilir