Başbakan Davutoğlu ile Kılıçdaroğlu görüştü

Görüşmede, Dağlıca'da yaşananlar ve terör olayları ele alındı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Başbakan Ahmet Davutoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na, sınır ötesinde, kırsal alanlarda, şehirlerin mücavir bölgelerinde ve şehir merkezlerinde süren operasyonlara ilişkin bilgi verdi. 

Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, Başbakan Davutoğlu ile Kılıçdaroğlu'nun bir araya geldiği görüşmede, Dağlıca'da yaşananlar ve terörle mücadele kapsamında yürütülen operasyonlar ele alındı.  

Davutoğlu, sınır ötesinde, kırsal alanlarda, şehirlerin mücavir bölgelerinde ve şehir merkezlerinde süren operasyonlara ilişkin, Kılıçdaroğlu'na bilgi aktardı. 

CHP kaynaklarından alınan bilgiye göre, Kılıçdaroğlu görüşmede, Davutoğlu'ndan Dağlıca'da gerçekleşen ve tüm Türkiye'yi yasa boğan hain saldırıyla ilgili bilgi aldı. 

Davutoğlu'nun, saldırıya ilişkin geniş ve kapsamlı bilgilendirmede bulunduğu görüşmede, Kılıçdaroğlu da bölgede son dönemde yaşanan terör olayları başta olmak üzere, Dağlıca bölgesindeki hain saldırıyla ilgili partisinin kaygılarını aktardı.  

Kılıçdaroğlu, "ayrıca saldırının üstünden 24 saat geçmesine rağmen kamuoyuna geniş, kapsamlı ve aydınlatıcı bilgi aktarılmaması konusundaki" görüşlerini dile getirdi.  

Başbakan Davutoğlu da Kılıçdaroğlu'nun gündeme getirdiği sorun ve kaygılara ilişkin görüşlerini paylaştı.